Модні кожушки 2017

Модні кожушки 2017

Зараз модне штучне хутро. Нині навіть великі Будинки моди випускають колекції верхнього одягу, виконаного з імітації хутра. Причин тут декілька. По-перше, у світі поширюється рух людей, які активно виступають проти вбивства тварин і принципово не носять виробів з натурального хутра. Також росте популярність веганов - людей, що не вживають тваринної їжі і також відмовляються від виробів з натурального хутра і шкіри.

Друга причина інтересу до штучного хутра проста: він значно дешевший за натуральний, тому речі з нього може дозволити собі кожного. Оскільки такий одяг коштує недорого, її можна частіше міняти, отже, вона може бути стильною і модною.


До того ж речі їх штучного хутра можна стирати. Звичайно, не в машині, а вручну, в щадному режимі, в злегка теплуватій воді із застосуванням м'яких миючих засобів. Потім потрібно дати стекти воді, струсити річ, повісити на плічки і дати висохнути при кімнатній температурі.

Коротше, переваг вистачає. Звичайно, натуральне хутро тепліше за штучне, хто сперечається. У Росії суворі зими, тому у нас більше прибічників натуральних шуб, чим в країнах з теплішим кліматом. Але якщо ви купите кожушок з штучного хутра з просторим фасоном, надінете під нього теплий светр, кардіган і доповните його теплими шапкою, шарфом, чобітками, то зможете носити його навіть в морозну погоду.

Леопард

Леопардовий малюнок не здає позицій і як і раніше залишається на піку популярності.

Слід сказати, що зараз західні виробники часто роблять кожушки без застібки, як модель, представлена нижче. Але для нашого клімату це не підходить. Тому пришийте до такого кожушка потайні шубні гачки, вони продаються в «Товарах для шитва». І, звичайно, тут знадобиться в'язаний снуд або великий теплий шарф, який можна недбало замотати навколо шиї.

Модель, яку ви бачите нижче, відрізняється великим контрастним малюнком, який робить кожушок помітним і ефектним. Силует, що злегка розкльошує, надає моделі жіночність.

А це класичний фасон з великим відкладним коміром і лацканами. Хутро тут товщий і, схоже, тепліший. Красива колірна гамма плюс хутро з легким відблиском роблять цю модель дуже привабливою.

Ще один варіант кожушка з хижим малюнком. Цього разу фасон стилізований під куртку-бомбер. Нагадаю, така куртка має трикотажну гумку по низу, на рукавах і такий же комір-шаль. Просторий фасон цієї моделі дозволяє носити під неї теплі речі за принципом багатошаровості.


Гладкошерсті

Ще один модний тренд - гладкошерсте хутро. Іноді його стилізують під цінні породи, наприклад, норку. Іноді ці імітації виглядають дуже вдало.

Куртка приємного сірого відтінку. Фасон на потайній блискавці.

А це модель з коміром. У наших умовах фасони з коміром, звичайно, прийнятніше.

Світлі

Шикарний кожушок з пухнастого хутра ніжного кольору. Просторий силует, великий комір з лацканами - усі ці деталі надають кожушку дуже гідному вигляду. Думаю, ця модель сподобається багатьом.

Модель з хутра під козла. Замість застібки можна використати пояс контрастного кольору. Пояс особливо доречний, якщо модель двобортна.

Темні


Кожушки з пухнастого штучного хутра часто роблять темними. Вони практичні, ніж світлі, на них непомітні забруднення.

Об'ємний пухнастий кожушок чорного кольору. Модель комфортна, продумана : з шкіряними бортами на блискавці і великим коміром.

Елегантний чорний кожушок з довговорсового штучного хутра. З ретельно підібраними доповненнями він виглядатиме дуже стильно.

Модель з хутра під мутон, виконана в актуальному етнічному стилі. Красива вишивка надає цьому кожушку яскравість і індивідуальність.


Надрукувати