Як почати займатися спортом?

Як почати займатися спортом?

Можна придумати мільйон причин, щоб щось не робити і знайти собі мільйон виправдань. Але можна знайти стільки ж способів і можливостей зробити. Від зовнішності людини залежить якість життя, сила, привабливість, сексуальність, енергійність, самопочуття, здоров'я і успішність. Як почати займатися спортом?

Ти регулярно оновлюєш додатки на телефоні і комп'ютері, але забуваєш про себе самого. Багато хто не тренується із-за ліні, а інші не знаходять просто часу і сил. Усі прекрасно знають, що в основі краси, здоров'я і успіху лежить зайняття спортом. Але мало хто відноситься до цього серйозно.


Спорт - це сходи для досягнення цілей, навіть якщо у тебе стартові можливості середні. Спорт зробить тебе щасливішим і успішнішим, не говорячи про привабливість зовнішності. Чому ти не займаєшся спортом і як це поміняти? Ти просто придумуєш собі мільйон виправдань і причин, замість пошуку можливостей.

Як почати займатися спортом? Відмовки, які придумуєш

Немає часу займатися спортом і ходити на тренування. Це найпопулярніша відмовка від зайняття спортом. Навіть найзайнятіша людина може знайти час для тренувань. Немає часу? Згідно із статистикою ми витрачаємо близько 3-6 годин в день на даремні розваги. Це телевізор, інтернет, соціальні мережі і безцільне спілкування. Час є, просто ти вважаєш за краще витрачати його марнотратно і безрозсудно.

Робота не дає займатися спортом і тренуватися. Тренування доводитися відкладати із-за щільного графіку роботи? А наскільки ти продуктивний на роботі? Спорт зробить тебе ефективнішим в усіх сферах діяльності. Тренування роблять людину більше концентрованою, сильною, швидкою, розумною, кмітливою, творчою. Спорт допоможе тобі на роботі все устигати.

Занадто втомлююся для спорту і тренувань. Приходиш додому зовсім без сил? Без зайняття спортом втомлюєшся ще швидше. Це перевірено багатьма людьми і мною особисто. Регулярні тренування допомагають бути в максимально відмінній формі. Спорт збільшує витривалість, імунітет і працездатність.

Купа причин і справ не займатися спортом? У мене діти! Дітей можна брати з собою на тренування або пробувати займатися удома. Тренажерний зал дорогою! Якщо дорого, то можна тренуватися удома. Занадто важко! Починай помалу і поступово втягнешся. Немає здоров'я! Знайди відповідні для тебе тренування. Не люблю тренуватися! Апетит з'являється під час їжі. Шукай можливості, а не виправдання.

Якість життя, сила, привабливість, сексуальність, енергійність, самопочуття, здоров'я і успішність залежать від спорту. Почни ходити в тренажерний зал і через місяць ти відчуєш значні позитивні зміни. Перейди на новий рівень досконалості свого організму! Удоскональ себе!


Надрукувати