Якщо б було море пива.

Якщо б було море пива.

У рекламі пиво асоціюється із здоровим способом життя, з успішністю і бадьорістю. Молодих людей переконують, що пиво це круто. Давайте розберемося, а чи круто?

Молодих людей переконують, що пиво це круто. Давайте розберемося, а чи круто? В якості сировини при виробництві пива використовується хміль. Росте хміль у вигляді ліан з темно-зеленим листям і салатово-сріблястими шишечками, обплітаючи дерева і заглушаючи їх. Він відноситься до того ж сімейству рослин, що і коноплі, теж отруйний і вимагає обережності при внутрішньому застосуванні.


А головне, в хмелі містяться особливі стероидоподобние речовини — сапоніни, які прийнято називати, — фитоэстрогени, що є рослинними аналогами жіночих статевих гормонів. Зміст фитоэстрогенов в хмелі досягає значних величин — від 20 до 300 мг на 1 кграстительной маси. У пиві їх зміст досягає до 36 мг/л. Цієї кількості вистачає для чинення виразної гормональної дії на організм людини, зміни ендокринного статусу. Тобто, з хмелю в пиво виділяються гормони, дуже схожі на жіночий статевий гормон "прогестерон".

Прогестерон — жіночий стероїдний статевий гормон хребетних тварин і людини, регулює обмін речовин в жіночому організмі.

І у чоловіка і у жінки в організмі одночасно є присутніми як чоловічі, так і жіночі статеві гормони. Але у чоловіка переважає в гормональному фоні тестостерон, який формує чоловічі ознаки організму.

У жінки переважають жіночі гормони, естроген і прогестерон(що відповідає за репродуктивну(дітородну) функцію людини і безпосередньо впливає на завершальну стадії овуляції яйцеклітини).

 
 

Гормональний фон формує як зовнішність так і характер, хлопчик ставати чоловіком у нього огрублюється голос, зростає волосся на обличчі, йому починають подобається жінки. Жінки ж навпаки випробовують сексуальне тяжіння до чоловіків, у них переважають округліші форми тіла, інші відмітні ознаки в медицині іменовані "вторинними статевими ознаками".

Медицині відомо, що якщо приймати гормональні засоби ззовні в не медичних цілях, то природне вироблення гормонів призупиняється, а в критичних випадках може взагалі припинитися. Організм сам регулює кількість гормонів йому необхідних. Це на собі випробували спортсмени важкоатлети, що зловживають стероїдними допінгами для розвитку сили і витривалості, в результаті застосування синтетичних гормонів(стероїдів) гормональний фон перероджувався, і у чоловіків атлетів зростали молочні залози, так зване "сукине вим'я".

В результаті гормональний стан організму драматичним чином впливає не лише на окремі органи або системи, але також зачіпає різні біохімічні і метаболічні процеси. Також широко відомо, що у жінок при тривалому лікуванні естрогеном збільшується ризик розвитку раку молочних залоз і ендометрія(порушення репродуктивного апарату).

У чоловіка в крові в основному чоловічі гормони, а у жінки в крові гормони жіночі. У чоловіків чоловічий голос, чоловічий характер, чоловічі схильності, чоловікам подобаються жінки, за це теж відповідає чоловічий гормон. Жіночий гормон робить жінку — жінкою, кокетливою, жіночною, у неї з'являється бажання подобатися чоловікам.


Коли чоловік починає вживати пиво, у нього в організмі починають накопичуватися дуже багато гормонів, схожих на жіночий гормон прогестерон. У нього зміщується гормональна рівновага, і він починає обрюзгивать(набрякати, опливати особою, тілом, товстішати), починає біологічно з чоловіка потихеньку перетворюватися на жінку — за характерними ознаками. У нього пропадає інтерес до жінок.

Причому дія пива на жінок і чоловіків дзеркально, тобто жінка стає мужоподібна, чоловік - жіночний. Це пояснюється виробленням гормонального фону протилежного до природного, і наочно видно навіть зовні, на любителях пива. У жінки огрублюється голос і манери, з'являється те, що в медицині називається "маскулінізація", тобто вона стає більше схожа на чоловіка і зовні і характером.

 
 

У чоловіків збільшуються жирові тканини, форми тіла стають округлими, жінкоподібними, характер стає істеричним(те що в жінці є присутнім і називається імпульсивністю, безпосередністю і органічно з нею пов'язано, в чоловіку ці ж якості придбавають огидні форми). Перехід в нетрадиційну сексуальну орієнтацію на рівні свідомості відбувається в течії декількох років і хоча випивоха приховує це від оточення і навіть намагається приховати від себе, жінки його вже мало цікавлять, він вважає за краще розпускати плітки в "чоловічій" компанії. Чоловік "обабився" і це видно неозброєним поглядом. А його нащадки вже з великою мірою вірогідності виростуть в гомосексуальній статевій орієнтації фізично.

Дуже небезпечне споживання пива в підлітковому віці, коли організм ще остаточно не сформував природний гормональний рівень. Звідси ми спостерігаємо величезне збільшення гей-клубов і людей, яких починає цікавити саме ця сторона життя, саме серед молоді. Такий інтерес не можна виправдати агресивною пропагандою одностатевого сексу в засобах масової інформації(хоча збільшення легіонерів збільшує і усі прояви культури пов'язаної з цією проблемою), оскільки якщо багато вчинків підлітки готові здійснювати просто "за компанію", то для одностатевого сексу потрібні позиви душі, відповідний рівень духовних запитів, які формуються багато в чому гормональним фоном людини.

Зараз загальнодоступна інформація про те, що зробити з чоловіка жінку і навпаки, для медицини не є якою-небудь проблемою і хірургічна частина в цьому перетворенні займає лише малу частину. Основна частина полягає в активній гормональній стимуляції і тоді у чоловіка зростають молочні залози, припиняє рости щетина на обличчі і міняється психологічна модель поведінки, а у жінки навпаки, грубіє голос і починають рости волосся на обличчі.

В цілому суспільство любителів пива поступово стає суспільством без явно виражених статевих ознак — безстатевим суспільством. Це є останнім ступенем перед вимиранням такого суспільства, оскільки у безстатевому суспільстві пропадає природна необхідність до нормального відтворення.